I.v.m. vakantie worden bestellingen vanaf woensdag 24 juli in week 34 geleverd! Bij vragen stuur een e-mail naar info@wandpanelenonline.nl

Akoestisch paneel Eiken – 270 cm x 60 cm

Oorspronkelijke prijs was: € 89.95.Huidige prijs is: € 64.95.
Aanbieding!

Akoestisch paneel Eiken – 270 cm x 60 cm

Oorspronkelijke prijs was: € 89.95.Huidige prijs is: € 64.95.


Gratis verzending vanaf 3 stuks en binnen 5 werkdagen geleverd

Een spoedlevering is altijd mogelijk

Nog beschikbaar

Akoestisch wandpaneel

Breedte: 60 cm

Hoogte: 270 cm

Dikte: 21 mm (waarvan 9 mm vilt)

Afstand tussen de latten: 13 mm

Volledig FSC gecertificeerd hout

NRC-waarde van 0,69

Calculator

Accessoires

Opties

De lengte van het wandpaneel is 270 cm en de breedte is 60 cm.

  • Bij aankoop van een sample (€5,-) krijgt u het aankoopbedrag terug in de vorm van een kortingscode en kunt u die gebruiken bij het plaatsen van een bestelling.
  • Hoe monteer je akoestische panelen? De akoestische panelen zijn gemakkelijk op maat te zagen en op de wand te plakken. Voor het plakken adviseren wij onze eigen high tack kit (welke via het vinkje hieronder kan worden besteld)
  • Wat heeft u nodig voor het monteren van akoestische panelen? Rolmaat en iets om te markeren(voor op maat zagen); Cirkelzaag met geleiderail of decoupeerzaag (handzaag ook mogelijk); stanleymes (voor het op maat snijden in de breedte); high tack kit of schroeven.
  • Wanneer is de verzending van dit product gratis? Vanaf 3 panelen is de verzending gratis. Bij 2 of minder panelen wordt er €25,- bezorgkosten in rekening gebracht.
  • Kunnen deze panelen tegen vocht? Nee, de akoestische panelen kunnen niet tegen vocht. Wilt u panelen voor op vochtige plaatsen, bijvoorbeeld uw veranda? Kijk dan eens bij ons Houtlook panelen assortiment via deze link: https://www.wandpanelenonline.nl/houtlook-panelen/. Deze panelen kunnen wel tegen vochtige ruimtes.
  • Hoe meet ik hoeveel panelen ik nodig heb? Met behulp van een rolmaat kan u de lengte en breedte in uw ruimte opmeten. De lengte van de panelen is 270 cm. Is uw wand lager dan 270 cm, dan zit u qua lengte altijd goed. Vul de breedte in bij onze calculator en het aantal akoestische panelen wordt voor u berekend.
  • Kan ik de akoestische panelen ook op maat laten zagen? Ja, voor €10,- per paneel extra zagen wij uw paneel op de door u aangegeven lengte. De breedte op maat zagen doen wij niet. Dit is eenvoudig zelf te doen, door met een scherp stanleymes door het vilt heen te snijden.

 

 

Afmetingen 60 × 270 cm
Beste prijs/kwaliteit verhouding
Binnen 5 werkdagen in huis
Makkelijk te monteren
Praktisch en innovatief
Geschikt voor iedere woning
Gratis verzending in NL vanaf 3 stuks

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Krijg gratis informatie over wandpanelen

Copyright © 2024 - Wandpanelen Online · Sitemap · Privacybeleid

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 75 recensies
js_loader
1
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 75 recensies
js_loader